10 Mayıs 2015 Pazar

mario mazzanti

şah mat isimli romanın yazarı, kendisi toskanalı olup sözü geçen kitapla edebiyat dünyasına resmi olarak ilk adımını atmıştır. bir röportajında yıllar önce arkadaşının ısrarıyla "phi effect" isimli kısa bir gerilim romanı çıkardığını söylemiştir. kendisi de tess gerritsen gibi tıp fakültesi mezunudur. polisiye romanlarından hoslanıyorsanız şah mat isimli romanını kesinlikle tavsiye ederim. kendisi şubat sonu ya da mart'ın ilk yarısında psikolojik gerilim tarzında ikinci kitabını çıkarmaya hazırlanıyor.
ilk kitabini tesadufen gorup okudugum ve cok begendigim yazar. ilk kitabi şah-mat'tan sonra epeydir dedikodusu dolasan bu kitabi bekliyorduk. bugün aldim ve simdi okumaya baslayacagim.ilki gibi kaliteli ve heyecanli oldugunu umuyoruz efenim..

edit : açıkçası ilk kitabından sonra biraz hayal kırıklığı yaşadım. evet heyecanlı, sürükleyici bir roman ama bana göre sonu çok havada ve hala bazı soru işaretleri var kafamda. bu sebeple bence kitap kötü değil ama ilk kitabını bitirip yüksek beklenti ile okuyunca; öhhh

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder